Woon je in Rotterdam of woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is schoonheidssalon Rotterdam iets voor jou. Het is niet alleen een schoonheidssalon maar je kunt er ook je haar laten doen, je nagels laten doen, je wimpers laten doen of gewoon even lekker genieten van een behandeling. Je hebt er ook veel verschillende massages waar je uit kunt kiezen, je kunt lekker in de stoel gaan liggen en je lekker laten ontspannen en genieten. Ook wanneer je gaat trouwen kun je er terecht, ze doen dan je haar, make-up en als je wilt ook je nagels. 

 

verschillende massages

Bij schoonheidssalon Rotterdam heb je veel verschillende behandelingen. Je kunt bijvoorbeeld je nagels mooi laten maken. Maar je kunt er ook naar de kapsalon gaan. Ook kun je er voor kiezen om een lekkere massage te nemen om je even lekker te ontspannen. Je hebt veel verschillende behandelingen. Je kunt er voor kiezen om er alleen je gezicht te laten doen door bijvoorbeeld je wimpers te verven, je wenkbrauwen te verven, je wimpers en wenkbrauwen te verven en te harsen of epileren of om je wenkbrauwen te harsen of epileren. je hebt hier verschillende prijzen voor, wil je namelijk alleen je wimpers of wenkbrauwen verven betaal je €8,00 euro, wil je je wimpers en wenkbrauwen verven en ook laten epileren of harsen betaal je daar €21,50 voor.  Ook kun je kiezen voor een gezichtsbehandeling, je kunt dan kiezen voor een gezichtsbehandeling van 60 minuten of van 90 minuten. Wil je alleen een gezichtsmassage kan dat ook, deze behandeling duurt 20 minuten. Ook kun je er voor kiezen voor een hotstone massage, deze duurt ongeveer 30 minuten en daar betaal je dan €34,95 voor. Ga je trouwen dan kun je hier ook je make-up laten doen, wil je een proefdag zodat je weet hoe het eruit komt te zien, dan kan dat, je betaald hiervoor €80,50. Ook wanneer je een feestje hebt of bijvoorbeeld de getuigen kunnen hier de make-up laten doen, je betaald hiervoor €40,00 euro. 

 

Genoeg keus

Wanneer je dus kiest om naar schoonheidssalon Rotterdam te gaan, weet je ook zeker dat ze je helpen. Je kunt bij Original Perfect Hair voor alles terecht. Wanneer je een afspraak wilt maken dan kun je of naar binnen lopen, of kun je even naar de salon toe bellen om een afspraak te maken.