Zonnestudio Den Haag

Vind je jezelf te bleek, ga je binnenkort op vakantie of heb je een feestje en staat dat leuke jurkje net iets leuker wanneer je een mooi kleurtje hebt? Bij zonnestudio Den haag kan je een bezoekje nemen aan de zonnebank, en vanaf de eerste behandeling gaat de huid pigment aanmaken en krijg je die mooie, sunkissed glow. Bovendien heeft een sessie onder de zonnebank verschillende gezondheidsvoordelen en is het ook nog eens enorm ontspannend. Voor deze fijne behandeling geldt dus gewoon genieten, maar doe dit wel verantwoordelijk. 

 

Behandelingen

Wanneer je naar de zonnestudio Den Haag gaat, dan zal een behandeling onder de zonnebank zal 20 minuten zijn. Je betaald hiervoor €10,00 euro. Je hoeft hier niet perse heen te gaan voor de zonnebank, ze hebben namelijk ook andere verschillende behandelingen. Je hebt hier bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen. Je hebt de Basis treatment, deze duurt ongeveer 30 minuten en daar betaal je dan €35,00 euro voor. Je kunt ook kiezen voor de Brand new treatment, deze duurt een uur en die is dan ook €50,00 euro. De Totally relax treatment duurt één uur en 15 minuten, hier betaal je €70,00 euro voor. Ook kun je kiezen bij zonnestudio Den Haag voor een behandeling om te ontharen. Je hebt drie verschillende behandelingen, je kunt kiezen om alleen je gezicht te ontharen, deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en dat is vanaf €10,00 euro. Kies je er voor om je hele lichaam te laten ontharen, duurt dit ongeveer één uur en betaal je hiervoor vanaf €15,00 euro. Het laser ontharen van de ledematen duurt ongeveer één uur en dat is vanaf €30,00 euro. Ook kun je er voor kiezen om hier je wenkbrauwen en wimpers te laten verven maar ook om ze te epileren. Je kunt ze ook epileren en verven tegelijk. 

 

Afspraak

Wanneer je naar Beaty & Body Lounz toe gaat wordt je goed behandeld, ze maken altijd een leuk praatje met je en ze willen dat je weggaat met een glimlach op je gezicht. Je hebt verschillende prijzen voor de behandelingen, deze staan ook op de website als je hier nog eens naar wilt kijken. Wanneer je er bent geweest voor een behandeling kun je altijd gelijk een nieuwe afspraak maken maar je kunt ze ook bellen of even langskomen om een afspraak te maken.